Till baka efter dator haveri

Efter en vecka i sommar stugan så kom jag hem och skulle blogg lite igen men icke. Datorn gick sönder så nu har jag köpt en ny


Imorgon ska jag blogga lite om veckan som har gått men nu ska jag sova god natt


Robban nu ligger du verkligen efter...

Senaste köpen är en Sony ericsson W995. ett nytt fiske spö abu Garcia cardinal. och imorgon får det nog bli en ny fåtölj och ett hemmabio system ;) 

Hemma från Gårvik

För ett par timmar sedan kom vi hem från gårvik där vi har haft en underbar helg med sol och bad samt att vi har blivit upp passade med mat och dryck. Under gårdagen när vi satt på altanen så hörde vi ett konstigt ljud, det lät som regn men vi kunde inte känna något... jag vände mig om och kollade vart ljudet kom ifrån, tio sekunder senare så haglade det som bara det det visade sig att det vi hade hört var hagel som träffade grannens tak ca 50 meter bort.
 
Väl hemkomna så bestämde vi oss för att köpa pizza, så efter ett par timmar så masade jag mig i väg till Italia för att hämta en Madonna och en Capriciossa. När jag kom hem och parkerade bilen och skulle balansera pizzorna på ena armen medans jag låste bilen... gick det ju sådär bra! det flög pizzor kors och tvärs över hela parkeringen.
 
Imorgon så ska jag köra min svägerska och hennes sambo till Landvetter på morgonen (dom ska till grekland) taskigt med tanke på det fina vädret här hemma men det är ändå skönt att komma bort från allt stök här hemma. Efter vi har lämmnat av dom så ska vi åka och handla lite mat och sen flyttar vi upp till stugan ett tag.

RSS 2.0